GALUKOP.hr

PRVI PUTA U HRVATSKOJ

Izložili smo naše strojeve na 28. međunarodnom jesenskom Bjelovarskom sajmu

"Sa širokom ponudom utovarivača, mini bagera, bagera, šumskih i poljoprivrednih strojeva i ovlaštenim servisom želimo se plasirati na tržište radnih strojeva gdje ćemo svakom kupcu osigurati idealan radni stroj za njegove potrebe." - Matias Zubak, direktor

Proteklog vikenda u Gudovcu održao se 28. jesenski međunarodni Bjelovarski sajam, nadaleko poznat i posjećen sajam noviteta u svijetu poljoprivrede, šumarstva, ali i drugih, srodnih djelatnosti. Za Galukop d.o.o. to je bio poseban događaj jer upravo ovdje izložili smo naše Wematik strojeve prvi puta u Hrvatrskoj. 

GALUKOP d.o.o. ekskluzivni je uvoznik Wematik radnih strojeva sa sjedištem u Sesvetama, a u svojoj ponudi ima utovarivače, mini bagere, poljoprivredne strojeve, mini traktore, podizne platforme, šumske strojeve i pribor za radione. Također, u ponudi je i ovlašteni servis od strane Galukopa te ponuda originalnih rezervnih dijelova. U skorijoj budućnosti biti će moguć i najam radnih strojeva. Osnovani smo s ciljem da osiguramo našim kupcima sigurnu, kvalitetnu i povoljnu kupnju strojeva, alata i dodataka iz Njemačke i Europske Unije.

Pogledajte i kratku galeriju slika.

Shopping Cart